Menjador

29 Maig, 2017: Menjador Escolar – Beques Curs 2017-18


Convocades les Beques per a les Ajudes de Menjador Escolar per al proper curs 2017-18. Les instruccions i la Resolució de Conselleria d’Educació les podran veure i descarregar a continuació.

30 de Març, 2017: Menjador Escolar – Taller de Fletxes de Fruita (Broquetes de Fruita)


L’alumnat del menjador escolar de l’escola han participat en un taller gastronòmic de Fletxes de Fruites en el qual han elaborat unes postres molt saludables. Concretament han fet unes broquetes en forma de fletxes.

Curs 2016-17 – Menjador Escolar – Taller de Tortes de Pollastre (Fajitas de pollo)


Hui hem realitzat un nou taller gastronòmic a càrrec de l’empresa Intur, que s’encarrega del Menjador Escolar. Concretament hem fet un taller de Tortes de Pollastre, més conegudes com fajitas, on cadascú ha triat els ingredients de la seua torta per a després menjar-se-la a la seua taula. Una experiència nova i saludable per als nostres comensals. Cliqueu per veure-ho.

20 Desembre, 2016: Menjador Escolar – Xarxes Socials de l’empresa Intur


L’empresa encarregada del Servei de Menjador Escolar de la nostra escola, Intur, ha presentat nous canals de contacte amb la mateixa. Aquestos canals es troben dintre de les xarxes socials més conegudes actualment. A les mateixes es podran consultar totes aquelles novetats amb els servicis ofertats per Intur.

intur_social

facebookFacebook

twitterTwitter

linkedinLinkedin

youtubeYoutube

 24 de Novembre, 2016: Taller d’amanides


Els xiquets i xiquetes del menjador escolar de l’escola són tots uns grans xefs. Han elaborat un taller gastronòmic d’amanides i han gaudit d’allò més. Cadascú ha triat un element per afegir-hi a l’amanida i han quedat molt boniques. Després les han degustades amb el menú habitual. Des del CEIP Pintor Gimeno Barón volem agrair a l’empresa INTUR que ha promogut aquest taller tan divertit i profitós.

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 - Menjador Escolar - Taller d'amanides

 

 

16 Setembre, 2016: Menjador Escolar – Beques – Puntuació Mínima


Publicada la resolució de la puntuació mínima de les Ajudes Assistencials per al Menjador Escolar. Feu clic al document i consulteu.

28 Juliol, 2016: Resolució de les Ajudes de Menjador


Publicada al DOCV la Resolució que regula les Ajudes Assistencials de Menjador per al Curs 2016-17.
beques_2016-17

 

21 de Març, 2013: Normes del Menjador


 El Consell Escolar aprova les normes d’ús del menjador escolar. Fes clic al damunt si les vols veure, descarregar o imprimir:

NORMES:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *