Curs 2017-18 – 3r Primària – Aula

25 de Maig, 2018: Mestres en Pràctiques


Hui ens acomiadem de diverses mestres que han estat els mesos de gener, febrer, març, abril i maig al nostre centre realitzant el seu Practicum del Grau de Mestre de la Universitat Jaume I. Totes elles han format part del nostre equip docent i de la nostra comunitat educativa deixant la seua emprempta al nostre col·legi.

Les mestres Alba Kapusta, que ha estat a la classe de 3r amb la mestra Rosa Agut; Marina Cortells, que ha compartit docència amb la classe de 4t amb Laura Chulvi; Irene Monzonís amb la mestra María José Gumbau i la classe de 5é; i, finalment, Núria Vicent, qui ha gaudit amb 6é amb Lorena Gozalbo.

Aquestes companyes han mostrat coneixements i competències més que suficients per impartir la docència. Per això des de l’escola volem recordar-los i per suposat obrir les nostres portes per a tot allò que necessiten. Fins sempre!

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - Tot el centre - Mestres en pràctiques

1 de Març, 2018: Fundació de Vila-real


Els i les alumnes de 2n, 3r i 4t hem celebrat la Setmana Fundacional del nostre poble amb la visita als origens de la ciutat en forma d’un taller didàctic organitzat per l’Ajuntament.

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - 3r Primària - Fundació de Vila-real

12 Febrer, 2018: 3r, 4t, 5é i 6é Primària – Mostra Internacional de Cinema Educatiu


Els i les alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é del nostre centre hem assistit el dilluns 12 de febrer,a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner a la 6a Mostra Internacional de Cinema Educatiu. A la sessió hem vist diversos curtmetratges que ens han fet reflexionar.

Feu clic a les fletxes per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - 3r, 4t, 5é i 6é Primària - Mostra Internacional de Cinema Educatiu

21 de Desembre, 2017: Visita a Betlems


Els xiquets i xiquetes de 3r i 4t de Primària han eixit a visitar els Betlems del barri tot i les gèlides temperatures d’aquest dia. Tots els veïns del barri han acollit la visita amb molta simpatia i amabilitat.

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - 3r i 4t de Primària - Visita a Betlems

29 de Setembre de 2017: 3r Primària – 9 d’octubre


Els i les alumnes de la classe hem assistit a les instal·lacions l’Espai Jove de l’Ajuntament de Vila-real a realitzar unes activitats molt didàctiques i divertides sobre el 9 d’octubre i les seues tradicions a la nostra terra. Hem aprés moltes coses noves gràcies a Ernest i Gràcia de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vila-real.

Feu clic a les fletxes per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - 3r Primària - 9 d'octubre

22 de Setembre de 2017: 3r Primària – Inici de Curs


Cada vegada augmenta la dificultat en allò que aprenem però la nostra classe ho superarem amb nota. Per tal d’aconseguir-ho la senyoreta Rosa Agut ens tirarà una maneta.

Feu clic a les fletxes per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2017-18 - 3r Primària - Inici del Curs

15 de Setembre de 2017: Tot el centre – Fotografies de grup (Revista Poble)


Amb motiu de la publicació en la Revista Poble a la seua Edició del mes d’Octubre de 2017 de les fotografies dels grups del nostre centre hem aprofitat i hem fet fotos de totes les classes. Per a descarregar-les amb alta qualitat feu clic sobre la foto que vulgueu amb el botó dret del ratolí i premeu “Guardar Imagen Como“.

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *