Curs 2016-17 – 1r Primària – Aula

24 de maig 2017: 1r de Primària – Mestres en Pràctiques


Hui ens acomiadem de Laura Gil que ha estat els mesos de gener, febrer, març, abril i maig al nostre centre realitzant el seu Practicum del Grau de Mestre de la Universitat Jaume I. Ha format part del nostre equip docent i de la nostra comunitat educativa deixant la seua emprempta al nostre col·legi.
Ha mostrat coneixements i competències més que suficients per impartir la docència. Per això des de l’escola volem recordar-los i per suposat obrir les nostres portes per a tot allò que necessiten. Fins sempre!

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 - 1r Primària - Mestres en Pràctiques

7 d’abril 2017: 1r i 2n de Primària – Excursió


Les classes de 1r i 2n de Primària han fet una excursió on han gaudit de llocs pròxims a la nostra localitat amb grans possibilitats. Per a començar el dia han visitat el Parc de Bombers de Nules on han rebut molta informació al voltant de la tasca que desempenya aquest cos tan important a la nostra societat. Seguidament van acudir a les Grutes de Sant Josep en la Vall d’Uixò, on van dinar i abans de pujar a les barques van fer un taller de bombolles de sabó on tots els xiquets i xiquetes ho van passar molt bé. Tots i totes van passar una bona jornada i en el viatge de tornada es va notar que tanta energia consumida va passar factura al nostre alumnat. Repetirem!!!

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 – 1r i 2n de Primària – Excursió a Vall d'Uixò i Nules

24 de Març, 2017: 1r de Primària – Projecte els Animals


Durant febrer i març la classe de 1r de Primària hem realitzat a Ciències Naturals un projecte sobre els animals. Hem après els diferents grups d’animals (vertebrats-invertebrats) (ovípars-vivípars) (carnívors-herbívors-omnívors). Hem descobert moltes coses noves i ens ho hem passat d’allò més bé.

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Projecte els Animals

24 de Febrer, 2017: 1r de Primària – Carnestoltes


Hui hem fet la festa de Carnestoltes al pati de l’escola. L’esperit carnavalesc ha envaït el nostre centre i tot l’alumnat ha participat de la Festa. Pel matí hem fet unes màscares de Carnestoltes a la classe i per la vesprada ens hem disfressat de manera lliure.
Hem fet una desfilada pel pati de Primària amb l’acompanyament musical en directe dels mestres de l’escola i, finalment, hem fet una xocolatada.

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Primària - Carnestoltes

8 de Febrer, 2017:1r Cicle de Primària – Hort Escolar 2


Després d’haver sembrat les llavors a les aules fa uns mesos, els nostres plantons han de continuar creixent. Per aquest motiu el nostre amic Manuel, Tècnic Agrícola, ens ha ajudat a trasplantar a les jardineres del terrat de l’escola els esmentats plantons.
Moltes gràcies a la Cooperativa de la Caixa Rural Vila-real i a la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Vila-real per ajudar-nos a viure aquesta experiència.

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Cicle de Primària - Hort Escolar 2

20 de Gener, 2017: Xarrada sobre Salut


Els i les alumnes de 1r de Primària han rebut una xarrada per part dels professionals del Centre de Salut de “El Pilar” Dolores Cano Royo sobre la importància de la higiene corporal: com rentar-se el cos i amb quina freqüència, els cabells, com raspallar-se les dents, …

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 - 1r Primària - Xarrada sobre Salut

7 de Gener de 2017: Tot el centre – Fotografies de grup (Revista Poble)


Amb motiu de la publicació en la Revista Poble a la seua Edició del mes de Desembre de 2016 de les fotografies dels grups del nostre centre hem aprofitat i hem fet fotos de totes les classes. Per a descarregar-les amb alta qualitat feu clic sobre la foto que vulgueu amb el botó dret del ratolí i premeu “Guardar Imagen Como“.

22 de Desembre, 2016: Visita a Betlems


Els xiquets i xiquetes de 1r i 2n de Primària han eixit a visitar els Betlems del barri tot i les gèlides temperatures d’aquest dia. Tots els veïns del barri han acollit la visita amb molta simpatia i amabilitat.

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 - 1r Primària - Betlems

24 de Novembre, 2016: Tot el centre – Recicla amb els 5 sentits


Tot el centre hem participat en uns tallers de reciclatge patrocinats per la Generalitat Valenciana per mitjà d’Ecoembes i Ecovidrio.
Les activitats han estat d’allò més variades i adaptades a cada nivell. Des del conte de “Caracartón” fins a la Gimcana de “Reciclaaros” passant per la manualitat de “Mr.Iglú“.
En definitiva una profitosa i divertida jornada amb uns professionals molt atents i preparats.

Feu clic per veure la galeria d’imatges completa

Curs 2016-17 - 1r Primària - Recicla amb els 5 sentits

 

 

17 de Novembre de 2016: 1r de Primària – Cos Humà 2 – Taller dels sentits


Hui hem treballat els sentits: vista, olfacte, oïda, gust i tacte mitjançant un taller dels sentits.

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Primària - Cos humà 2

11 de Novembre de 2016: 1r de Primària – Cos Humà 2 – Joan Petit


Qué be ens ho passem ballant en Joan Petit i així repassem algunes parts del cos!

Vídeo de Joan Petit

9 de Novembre de 2016: 1r de Primària – Cos Humà 1


Els xiquets i xiquetes han portat a la classe tot tipus d’ informació per començar a treballar el projecte del cos humà: llibres,jocs,radiografies,fitxes,…

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Primària - Cos humà 1

3 de Novembre, 2016: Ed.Infantil i 1r Cicle de Primària – Hort Escolar 1


Els i les alumnes d’Ed.Infantil i de 1r i 2n de Primària estem fent un hort escolar. Cada curs ha plantat unes llavors diferents i veurem quins fuits i hortalisses obtenim. Continuarà …

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - Ed.Infantil i 1r Cicle de Primària - Hort Escolar

17 d’Octubre de 2016: 1r de Primària – 12é Mes de la Sostenibilitat


L’Agència Local de l’Energia de l’Ajuntament de Vila-real dins del 12é Mes de la Sostenibilitat ha oferit als alumnes de 1r de Primària una activitat molt útil i divertida que ha estat relacionada amb el Reciclatge i la Reutilització. A més enguany, hem comptat amb la presència del Regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de Vila-real Josep Pasqual Sancho. L’alumnat ha gaudit d’allò més i finalment els han obsequiat amb un portaentrepans per a cadascú per tal de dur l’esmorzar sempre dintre i així no generar fem amb l’envoltori de l’entrepà diari.

img_20161021_16292111

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Primària - Portaentrepans

3 d’Octubre de 2016: 1r de Primària – Inici del curs


Ja som alumnes de Primària perquè som molt majors. Hem passat al pati dels grans i la senyoreta Inma Marcilla ens ensenya coses molt interessants.

Feu clic a la imatge per veure la galeria completa:

Curs 2016-17 - 1r Primària - Inici de Curs

 

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *