Curs 2018-19 – Admissió d’alumnat

20 d’Abril, 2018: Curs 2018-19 – Admissió d’alumnat


Aquest mes començarà el procés d’admissió de nous alumnes al centre per al curs 2018-19. Fes clic als fulls si els vols descarregar i imprimir.

CALENDARI DEL PROCÉS:

Del 23 d’abril al 10 de maig: RECOLLIDA DELS SOBRES I CONCERTACIÓ DE CITA.

Del 21 al 24 de maig: TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS (amb cita prèvia).

4 de juny: publicació de llistes provisionals.

De 4 al 6 de juny: reclamacions davant la direcció del centre.

13 de juny: publicació de llistes definitives.

Del 14 de juny al 2 de juliol: els pares dels alumnes admesos han de passar per la secretaria del centre per formalitzar la matrícula.

Curs 2017-18 – Infantil 5 anys – Aniversaris d’Abril

17 d’Abril de 2018: Infantil 5 anys – Aniversaris d’Abril


Aquest mes d’abril, a la classe d’infantil 5 anys hem celebrat els aniversaris de dos amiguets molt fadrins: Mar i Cristian. Moltes felicitats campions, ja teniu 6 anys!!! Estic molt orgullosa de vosaltres perquè sou molt treballadors, sabuts, graciosos i guapíssims! Mireu com hem gaudit tota la classe amb les festes dels seus aniversaris. Cliqueu.

Curs 2017-18 – Tot el centre – Dia Internacional de Museus

12 d’Abril, 2018: Tot el centre – Dia Internacional de Museus


El proper 18 de maig, es celebra el Dia Internacional de Museus, en què el Departament de Museus ha preparat una activitat nocturna a El Convent, espai d’art, per a celebrar-ho. Estan convidats els alumnes de 2n, 3r i 4t de primària (de 7 a 9 anys) i les seues famílies.
L’activitat és totalment gratuïta, on els xiquets passaran una nit d’activitats, jocs i pel·lícules. Coincidint amb l’exposició que hi ha al Convent, Espai d’art, sobre Pascual Pérez, un dels millor animadors de stop-motion que hi ha hagut mai, els xiquets jugaran a fer escenaris de pel·lícula.
Les inscripcions a l’activitat es faran a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner del 23 al 27 d’abril en horari d’oficina: de 10 a 14 hores.

Curs 2017-18 – Tot el centre – Circular Informativa

12 d’Abril, 2018: Tot el centre – Circular Informativa


Els informem que els dies de pluja les entrades i eixides per a l’alumnat de Primària es faran per la porta nova del Carrer Josep Nebot que ens ha habilitat l’Ajuntament de Vila-real.

Curs 2017-18 – Tot el centre – Jornada de Portes Obertes

10 d’Abril, 2018: Tot el centre – Jornada de Portes Obertes


El proper dimarts 24 d’abril de 15:30 a 17:00 durem a terme la Jornada de Portes Obertes a l’escola per a totes aquelles famílies que estiguen interessades en visitar les nostres instal·lacions. Fes clic al cartell si el vols descarregar en PDF.

Curs 2017-18 – Ed.Primària – Pasqua

28 de Març, 2018: Ed.Primària – Pasqua


Com que la Pasqua està a prop els i les alumnes de tot el centre hem eixit al pati a menjar-nos la mona tots junts. Després hem jugat a diversos jocs tradicionals i ens ho hem passat d’allò més bé. Ara a descansar i agafar forces per a la resta del curs. Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – Infantil 3 anys – Pasqua

28 de Març de 2018: Infantil 3 anys – Pasqua


Per acabar el llarg 2n trimestre hem fet moltes activitats per a l’últim dia. Ens hem posat bén templats per a eixir al pati dels majors a menjar-nos la mona tots junts. Després hem fet jocs de Pasqua al pati d’Infantil juntament amb les altres classes de l’etapa i, finalment, ens hem acomiadat i desitjat unes bones i merescudes vacances de Pasqua. Cliqueu.

Curs 2017-18 – Infantil 4 anys – Pasqua

28 de Març, 2018: Infantil 4 anys – Pasqua


Els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys ens hem preparat per a rebre la Setmana Santa amb algunes activitats diferents a les que solem fer habitualment: hem anat al parc de El Pilar per a jugar amb tots els companys d’infantil, hem el.laborat la mona de pasqua, ens hem menjat la mona al pati dels majors i realitzat jocs al pati d’ infantil. Van ser tres dies diferents, previs a unes vacances que tots necessitàvem. Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – Ed.Infantil – Jocs de Pasqua

28 de Març, 2018: Ed.Infantil – Jocs de Pasqua


Després de menjar-nos la mona al pati d’Educació Primària, els xiquets d’ infantil ens vam repartir en 5 grups. En aquests grups estavem mesclats xiquets de les tres clases del cicle. Vam jugar molts jocs. Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – 4t Primària – Xarrada sobre els Dinosaures

26 de Març, 2018: 4t Primària – Xarrada sobre els Dinosaures


Hui hem tingut una visita molt ilustre i especial a la nostra classe. Per tal d’explicar-nos coses molt interessants sobre els dinosaures ha vingut el paleontòleg Andrés Santos. Aquest veí de la nostra localitat és Doctor i tota una eminència dintre de la ciència de la Paleontologia i hem aprés coses molt interessants com a cloenda al tema de Ciències Naturals que acabem de donar. Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – 2n Primària – Visita a la Casa de l’Assut

26 de Març, 2018: 2n de Primària – Visita a la Casa de l’Assut


Organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Comunitat de Regants de Vila-real, els i les alumnes de la classe de 2n de Primària van visitar la “Casa de l’Assut” dintre del paratge de “El Termet” de Vila-real. Allà hi van escoltar una xarrada sobre la funció que al llarg de la història de la nostra ciutat ha desempenyat aquesta obra d’enginyeria per tal de garantir el repartiment i aprofitament de les aigües. Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – Menjador Escolar – La Copa del Xef

22 de Març, 2018: Menjador Escolar – La Copa del Xef


Els nostres alumnes del Menjador es converteixen en Xefs per un dia!
Han tingut l’oportunitat de realitzar el taller “La Copa del Xef“.
Com sempre diem, és molt important alimentar la imaginació dels més petits, de manera que els minixefs han preparat les seues pròpies postres saludables, amb producte artesà i baix en sucre. Des del CEIP Pintor Gimeno Barón volem agrair a l’empresa INTUR que ha promogut aquest taller tan divertit i profitós.

Curs 2017-18 – 1r i 2n de Primària – Excursió al Bioparc

17 de Març, 2018: 1r i 2n de Primària – Bioparc, València


El divendres 17 de març els i les alumnes de 1r i 2n de Primària han visitat el Bioparc de València. Ha estat una experiència inoblidable i molt didàctica i l’alumnat ha pogut veure de prop espècies en semillibertat que no havien vist mai. Repetirem!!! Fes clic a la imatge per a veure’ls.

Curs 2017-18 – Menjador Escolar – Enquesta de satisfacció

26 Febrer, 2018: Menjador Escolar – Enquesta de satisfacció


De part de tot l’equip INTUR RESTAURACION COLECTIVA US AGRAÏM QUE ENS DEDIQUEU UN POQUET DEL VOSTRE TEMPS PER AJUDAR-NOS EN LA NOSTRA MILLORA CONTINUADA💡😀 DINS DEL MENJADOR ESCOLAR. Amb la finalitat de conèixer la vostra opinió i suggeriments, us fem aplegar l’enquesta de satisfacció per als pares/mares/tutors/es dels xiquets/es del menjador escolar🍅. Sols heu de clicar en l’enllaç i us portarà a l’enquesta. Moltes gràcies per la vostra col•laboració😊

FEU CLIC A LA SEGÜENT IMATGE PER ACCEDIR A L’ENQUESTA

Curs 2017-18 – Cor Escolar – Residència St.Llorenç i Trobada Nadalenca de Cors

20 de Desembre, 2017: Cor Escolar – Residència St.Llorenç i Trobada Nadalenca de Cors


El 20 de desembre de 2017 els xiquets i xiquetes del Cor Escolar del CEIP Pintor Gimeno Barón hem tingut un dia molt ocupat. A primera hora hem anat al centre de persones majors St.Llorenç i hem interpretat diverses peces musicals per als seus usuaris. Després hem anat fins el Parc de la Glorieta, a l’Av.Cedre, per tal de reunir-nos amb els cors del CEIP Botànic Calduch i del CEIP Concepción Arenal en la Trobada Nadalenca de Cors Escolars de Vila-real 2017. Tots tres cors hem cantat unes peces en solitari i com a cloenda hem cantat tots junts dues cançons. Bon Nadal! Cliqueu per veure les fotos i vídeos.

Curs 2017-18 – 6é Primària – Joguines amb molta vida

17 Desembre, 2017: 6é Primària – Joguines amb molta vida


Representants del nostre centre han participat en el concurs escolar ‘Joguines amb molta vida’, que organitza la Fundació Tots Units dins de la 13a edició del Mes de la Sostenibilitat de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic. Concretament, les nostres alumnes de 6é de Primària Hadjer Harir, Asmaa Hamidi i Laura Canorea han estat premiades per la creació d’una joguina amb material reciclat molt original, un dominó geològic. Enhorabona a les tres per aquesta joguina tan creativa i ecològica!!! Fes clic a la imatge per a veure-ho.

Curs 2017-18 – Tot el centre – Fotografies de grup (Revista Poble)

1 de Novembre de 2017: Tot el centre – Fotografies de grup (Revista Poble)


Amb motiu de la publicació en la Revista Poble a la seua Edició del mes d’Octubre de 2017 de les fotografies dels grups del nostre centre hem aprofitat i hem fet fotos de totes les classes. Per a descarregar-les amb alta qualitat feu clic sobre la foto que vulgueu amb el botó dret del ratolí i premeu “Guardar Imagen Como“.

Curs 2017-18 – CEIP Pintor Gimeno Barón – Telegram – Nou Canal de Comunicació

23 d’Octubre 2017: Telegram – Nou Canal de Comunicació


El CEIP Pintor Gimeno Barón posa a disposició del professorat, de les famílies i, en general, de la nostra comunitat educativa, un canal de comunicació mitjançant l’aplicació de telèfon mòbil Telegram. Si us uniu al canal @pintorgimenobaron tindreu al vostre abast informació que us pot interessar.

Aquesta informació està referida a actes, activitats i publicacions del col·legi que poden ser del vostre interés, així com informació útil en matèria educativa, calendaris i altres qüestions relatives al funcionament diari del sistema educatiu de la nostra escola.

El canal @pintorgimenobaron de Telegram ha iniciat ja el seu funcionament. És molt fàcil rebre la informació d’aquest butlletí per a telèfons mòbils:

1. Cal que s’instal·leu al telèfon mòbil l’aplicació Telegram

2. Busqueu @pintorgimenobaron

3. Uniu-vos al nostre canal

Voldríem que vos uníreu, si voleu, i que ho difonguéreu a la resta de les famílies.

» Llegir més

Curs 2017-18 – Tot el centre – Butlletí Informatiu

18 d’Octubre, 2017: Butlletí Informatiu Curs 2017-18


Descarregueu el Butlletí Informatiu del Curs 2017-18. Fes clic a la imatge per a veure’l.

Curs 2017-18 – Uniformes – Horaris d’atenció

10 d’Octubre, 2017: Uniformes – Horaris d’atenció


Els horaris d’atenció dels uniformes des d’Octubre fins a Maig seran els següents.

Curs 2017-18 – Calendari Escolar DEFINITIU

6 Setembre, 2017: Curs 2017-18 – Tot el centre – Calendari Escolar DEFINITIU


El Calendari Escolar DEFINITIU per al Curs 2017-18 serà el següent. Fes clic a la imatge per descarregar-lo.